Kohta jo tavaksi tullut viikonlopun vierailuhetki Hilpakassa on taas tehty. Hemin pennut kasvattelee naskaleita suuhun ja tassujen vauhti vaan kiihtyy. Kohta ei varmaan kameran kanssa pysy tahdissa mukana!

Uros penneli on kuulemma löytänyt oman omistajansa ja suuntaa sitten aikanaan etelä-suomeen, onnittelut jo sinnekin uudesta perheenjäsenestä! Narttu päätyy siis meille, kai sen voi jo ääneen sanoa täälläkin. ;)

Tänään päästiin näkemään miten Hemi kurmuttaa pentujaan nykyisin ja aikas tiukkaa palautetta narttu antaa takaisin.. Toivon mukaan leikki pysyy leikkinä vielä muutamankin kuukauden päästä, uskoisin.

Pennut täyttää huomenna 5 viikkoa, aika on mennyt tosi nopeasti. Hemiä jo vieroitellaan hiljalleen pennuista (vai pentuja Hemistä), että mamma pääsisi kotiin ilman täystoimista meijeriä. Ensi viikonloppuna toivon mukaan taas tassujen rapinaa on kuultavissa kotona, lisävahvistusta tulee myöhemmin.. Ensin katsotaan, missä me mennään Hemin kanssa, osaako se enää elää meidän säännöillä vai onko vierailun aikana opittu jotain nerokasta ;)

Alla pentujen puuhia tältä päivää..