Pitihän sitä käydä siellä kentällä kokeilemassa millaista olisi kisata..

Ensimäinen rata olikin oletettua vaikeampia ja se ei meiltä sitten sujunut mitenkään.. Hemi lähinnä nuuski ja maisteli maata (hevosen kikkareita), varmaan joka este mentiin 2 kertaa, kun tuomari käski sinnitellä radan loppuun ja mulla meni heti alussa pasmat sekaisin jo ensimmäisen esteen jälkeen, kun Hemi hujahtikin toisena olleen muurin ohi. Positiivista oli, että kepeille vienti ja kepit meni hyvin! Keinulla pääsi Hemi romauttamaan keinun liian kovalla vauhdilla alas, ja no toivotaan, ettei siitä nyt tullut mitään superkammoa.

Toinen rata oli huomattavasti helpompia ja olin jo paremmilla asenteilla menossa suorittamaan rataa. Yllätyksenä radalla oli pöytä, mutta sehän sujui meillä hienosti! Radan suoritus alkoi sujuvasti, mutta 4. esteen jälkeen Hemi päätti ottaa hatkat kentältä ja lähti etsimään ilmeisesti Jannea tai Äksyä ja Nappua.. Minä jäin radalle monttu auki ihmettelemään. Kylläpäs ärsytti, kun karkasi kesken hyvän suorituksen.

Noh, tästä viisastuneena, Janne ei ole ensi kisoissa paikalla tai pysyy visusti piilossa. Tosi hyvä mieli jäi kuitekin kisoista, vaikka eihän niistä mitään tullut. Tästä ei voi kuin parantaa, ainakin toivon mukaan.. Radoista en ole 100%menikö noin, saattaa joku este puuttua etenkin 2. radasta. Korjataan, jos jostain tulisi korjausehdotuksia.