Otettiin Hemin kanssa pikakertaus agiin ja käytiin treenaamassa "ongelmaesteitä" areenalla. Rakentelin kentälle seuraavanlaiset pätkät.

PhotobucketPhotobucket

Ensimmäisessällä pätkällä otin pääasiassa kahden esteen sarjoissa, vain pari kertaa kokeiltiin mennä kerralla kaikki. Harjoiteltiin lähinnä kepeille tulemista, mutta on vielä hakusessa se homma kokonaan. Pääasiassa liikaa vauhtia ja liian vähän taitoa kepeille menossa.. mutta saatiin pari onnistunutta kepeille menoa kuitenkin.

Harjoiteltiin myös keinua ja yllätyksekseni Hemi on tainnut itseopiskella jossain, kun osaa hienosti mennä keinun. Sitä pitää käskeä pysähtymään ajoissa, että keinu keinahtaa pehmeästi alas.. En tiedä missä se on pysähtymään oppinut, aikasemmin se on räiskinyt menemään keinun päähän vauhdilla ja on kiire ollut pehmentää keinun iskua, mutta parempi näin. Hemin taidoista innostuneena rakentelin sitten keinulle radan ja koettelin vähän kepillä jäätä, miten vauhdikkaalta putkelta päästään keinulle ja maltetaanko sitä vauhdin huumassa kuunnella pysähtymiskäskyä. Samalla tuli vähän treenattua putkea, kun viimeksi siinä oli jotain pientä häikkää. Hyvin pysyi homma kasassa putkenkin kanssa.

Rengasta otettiin yksittäisenä esteenä ja no välillä mentiin oikein ja välillä piti väkisin yrittää mennä väärästä raosta. Naksuttimella se pysyi melkohyvin oikealla reitillä, eiköhän se siitä.