Olen ollut kipeänä viime päivät ja koiran lenkkeilytys on minun osalta jäänyt pissilenkkeihin eikä Jannekaan sitten ole ollut maailman onnellisin tuosta vesisateessa rämpimisestä. Joten päätettiin etsiä vaihtoehtoisia energiankulutuskeinoja ja käytiin ostamassa Hemille ilmapalloja ja frisbee. Taitaa vaan olla, että ne saa Hemin ylikierroksille.. Ainakin jännittävät ilmapallot, jotka saattavat "aivan yllättäen" räjähtää rikki. Nopeasti tyttö oppi ettei kynsillä pidä mennä koskemaan, silloin se räjähtää. Työnteli kuonollaan ja räkytti sielunsa kyllyydestä palloille. Viimeinen sitten räjäytettiin jo omistajien toimesta...

Frisbeestä Hemi innostui aivan silmittömästi. Mikä yllätys koirasta, joka tykkää jahdata lentäviä otuksia.. Tänään nakkelin sitä Hemille ulkona ja harjoiteltiin siinä lomassa luoksetuloa ja paikallaan istumista. Olipas koira jotenkin energinen ja hötkyili kokoajan jonnekin suuntaan.. Kai se oli kiva sitten juoksennella irti. Sivulle tulokin alkaa pikkuhiljaa upota sen verran, että tietää mitä sitä pitäisi tehdä, mutta ei ymmärrä ilman käsimerkkiä. Asento sattuu useimmiten oikein, toinen tassu meinaa jäädä vaan vinoon, mutta eiköhän se siitä saada korjattua. Kyllä se tästä!

Illalla olisi näyttelyharjoitukset ja sinne varmaan mennään, jos ei sada ihan kamalasti, mutta luultavasti sataa :/. Viikonloppuna sitten mätsäriin ja kohtahan tuo Jkl:n näyttelykin on.. Ensi viikolla olen varmaan ihan hepuleissa.