Pidemmästä aikaa agitreenit agiviikonlopun jälkeen ja kuvittelin koiran olevan jo intopiukeena.. No ihan kivat treenit oli, Hemi meni jälleen kaikki esteet mukisematta ja kepitkin suoritettiin meidän tasolla hienosti, mutta minne on hävinnyt Hemin vauhti?! Tyyppi vaan hidastelee ja meinaa jäädä haistelemaan.. Olisi varmaan taas aika innostustreenien. Pitänee käydä hakemassa tulta persauksiin perjantain itsenäisissä treeneissä, että kehtaa mölleihin mennä.

rata140709a.jpg

Eka rata olikin tavanomaista vähän kiemuraisempi ja siellä oli se pöytä, mitä me ei enää vissiin osata yhtään. Takaakierrot sujuu hyvin, jopa useamman esteen ohi 2. radalla (minkä luulen osittain johtuneen Hemin nihkeydestä..) Hemi on ainakin näillä vauhdeilla helppo ohjata putken oikeaan päähän ja kerkeen itsekin tehdä hyvin ohjauskiemurat.

rata140709b.jpg

Aika vähän näistä treeneistä voi sanoa, mä olen niin tyrmistynyt hidastelusta. Ihan lopuksi sain Hemiin vauhtia, kun jätin sen yksin tolppaan seuraamaan muiden suorituksia ja Hemi "keräsi vähän kierroksia". Sen seurauksena keskittymiskykykin vähän herppaantui, mutta ei se mitään, kuhan liikkuu! Oiskohan mun tokotreenit ennen suorituksia liian unettavia?