Käytiin Suonenjoella Pätkätassuilla vierailulla ja saatiin taas nauttia hyvästä ruuasta, seurasta ja ihanasta luonnosta (huomatkaa, Hemikin nautti näistä kaikista) :)

Käytiin metsässä tutustumassa luonnonpesiin, tai no pesään, kun ei me Terhin kanssa löydetty kuin yksi pesä sieltä lumen keskeltä, minne liene hävinnyt toinen.. ;) Jade kävi ensin tutkimassa pesän, että se on varmasti tyhjä ja sitten päästettiin/pistettiin Hemi tutkimaan pesän edustaa. Hemi haisteli selvästi kiinnostuneena ja varovaisesti kurkki pesiin, uskalsi käydä kurkkaamassa niin, että meni päälle koko pituudeltaan luolaan katsomaan mitä siellä on, mutta ei kuitenkaan syvemmälle uskaltanut lähteä tutkimaan. Ehkäpä se vielä joku kerta, kun käydään useamman kerran niitä koloja katselemassa. Sinänsä meillä ei ollut oikein hajua, oliko siellä edes miten tuoretta riistan hajua, kun pesällä näkyi yhdet epäselvät jäljet.. mutta kai siellä jotain oli, kun Jadekin jo kokeneena metsästäjänä pitkään nuuskutteli pesällä. Pienille koirille oli aika työlästä rämpiä näillä hangilla metsässä, mutta sinnikkäästi siellä mentiin tappijaloillakin.

Odotellaan tässä milloin nuo lumet sulaisi pois.. päästäisiin verijälkeäkin vetämään metsään. Viikon päästä olisi polvi- ja silmätutkimukset tiedossa! Mietiskelin tässä, että kaiken varalta voisi lonkat ja ehkä kyynäreetkin kuvauttaa ettei tulisi ikäviä yllätyksiä, kun agilityakin harrastaa.