Hemi näki siellä mörön, se oli joku omituinen juttu, joka varmasti olisi hyökännyt päälle, jos ei olisi haukkunut oikein kovaa. Tosin omistaja ei nähnyt mitään, se onkin tyhmä.

Hienosti meni, vaikka joku kailotti täyttä kurkkua jollekin tuntemattomaksi jäänelle asialle.. Pöydällä ei  oikein maltettaisi seisoa ja pitää rohmuta namit kädestä, siispä ei nameja pöydällä ja sitten näytetään sellaista naamaa, että EI KOSKAAN ole saanut mitään ruokaa, jätä tätä linjaa sitten jatkettiin seisotuksissa, ihan vaan vaikka omistajan kiusaksi.. Hassu koiramme nauratti jälleen omistajaa. Saa nähdä mitä Hempula keksii ensi viikonloppuna, sillä on varmaan taas ihan oma show :D

Hemi rakastaa herneitä, se herää vaikka kesken syvien unien, kun kaivellaan pakastehernepussi esiin.. Ei kyllä muutoin, varsinkaan, jos sitä kutsuu. Tänään Hemi saikin palkoherneitä, ne olikin niin suurta herkkua, että piti vähän varoitella tulemasta liian lähelle. Ihan niin kuin se ketään estäisi, antaa neidin kuvitella vaan. Toinen kiva juttu oli mansikka, sillä olikin kiva sotkea olohuoneen mattoa vaaleanpunaiseksi, mutta taisi se olla hyvääkin.. Hemin ihana kesä on kohta ohi, sitä lunta odotellessa sitten.