Käytiin kokeilemassa onnea terri-erissä ja pälyilemässä millainen tapahtuma se oikein onkaan. Paikalla oli paljon hienoja terriereitä, harmikseni en tajunnut kuvailla odottaessa kehän alkua. Mentiin helsinkiin Mimmun kyydillä, jolla oli aivan valloittava irlanninterrieri. (Voiskohan sen lisätä sitten joskus ehkä listaan.. se lista alkaa taas kasvamaan, pitäkää muun rotuiset suloiset tapaukset kaukana, paitsi cairnit sallitaan) Päivä siis alkoi kello 3.00 aamuyöllä ja oltiin kuuden kieppeillä illalla takaisin Kuopiossa.

Onnea siis kokeiltiin ja päästiin JUK3:ksi EH:lla. Tyytyväinen olen, ruotsalainen tarkka tuomari oli ja kovia kilpakumppaneita. Arvostelussa kysymyksen herätti lausahdus liikkuu iloisesti ja hauskasti, siis täh? mitähän tuo hauskasti tarkoittaa :D Saatiin myös maininta esitetään hyvin, kunniaa siis minullekin :)

Hemi luovutti myös verta koirien geenitutkimukseen, hieman vastentahtoisesti ja kovaa kiljuen. Kiljunta tosin alkoi siinä vaiheessa, kun ei enää olisi pitänyt sattua. "Laastarikin" oli ihan typerä jalassa, tosin se taisi unohtua siinä vaiheessa, kun päästiin luukojulle. Muistui taas mieleen, kun oli aika irroittaa.. olivat teipanneet karvat sinne väliin ja taas piti päristä, kun karvoja kiskottiin laastarin mukana. Ei ollut helppo päivä, mutta koira oli onnellinen kotona mutustaessaan luuta ja nukkuessa. Uusi hiirilelukin on aivan ihana, valitettavasti ei kylläkään muu kuin koulutuksiin tarkoitettu. Toki sekin piti koeleikkiä ja ilme kuvassa on taas sellainen, että et samperi vie tätä multa pois!

1866916.jpg