Löysin tämän päivän treeneihin netistä monta kivaa harjoitusrataa ja mitä muuta siitä voikaan seurata kuin että Henna innostuu liikaa ja pistää koiran tekemään hieman liikaa. Ehjinä selvittiin ulos kentältä, loppu vaiheessa Hemiä kiinnosti kaikki muu enemmän kuin radalla riehuminen, oma mokani ja voinen syyttää myös hieman erittäin lämmintä treenitilaa, jossa tulee nopsaan hieman lämmin. Mutta siihen asti, kun homma toimi, saatiin treenattua putken, pussin ja aitojen yhdistelmiä. Putki ja pussi peräkkäin taisi olla Hemin lempijuttu tänään. Pussi taidettiin mennä ensimmäisen kerran ihan radanosana ja kokonaan maassa.

Minä olin melko solmussa jo siellä radalla, kun pähkäilin yksin parasta ohjausreittiä ja olisipa kiva päästä välillä käymään ohjatuissa treeneissä hakemassa lisäpontta ja ohjeita. A:ta kokeiltiin ja kiitos edellisen kerran keinukokemuksen (arvioin Hemin taidon keinulla väärin ja annoin keinun romahtaa alas, mihin Hemi ei ollutkaan vielä valmis), A hieman pelotti Hemiä.. Pistin sen kuitenkin menemään sen A:n, ettei jää hölmöilemään, nostin ensin laskupuolelle pari kertaa ja sitten mentiin kokonaan. Keinua en taida edes yrittää kuin jonkun kanssa yhdessä, jotta se ei romahda alas.

Rengas ja kepit kuului treeneihin myös, rengas ei vielä irtoa osana rataa ja kepit ei tänään kiinnostaneet hevon kukun vertaa. Pitäisi kotiin tehdä kepit.. Että semmosta, nyt voisikin alkaa suunnittelemaan ohjattuihin treeneihin menoa.