Hemistä on tullut juoksujen myötä hieman hassu.. Neiti on erittäin läheisyyden kipeä, tulee nukkumaan ihmisten päälle sohvalla, mitä se tekee tuskin koskaan ja nuolee minkä kerkiää, mitä se ei todellakaan tee muulloin. En oikein tiedä miten siihen nyt sitten pitäisi reagoida. Yhdestä lelustakin on tullut erittäin tärkeä ja muilla ei sitten leikitäkään. Hiljaisuus lenkeilläkin on jatkunut, Hemi ei vaan ärise muille koirille. Tästä voisi jopa alkaa huolestua :D Saas nähdä minkälaien valeraskauden Hemi kehittää tämän juoksushown jälkeen.

Tänään sain neronleimauksen ja otin Hemin fleksissä juoksulenkille mukaan, johan se homma alkoi sujua! Tosin saattoi antaa hieman uutta pontta, kun eilinen oli rehellisesti sanottuna kunnon löhvistelypäivä vesisateiden takia. Tänään olikin paljon mukavampi juosta pienessä vesisateessa, ei tullut niin kuuma ja podin hieman huonoa omatuntoa eilisestä laiskottelusta.

Huomenna mennään rokotuksille, toivottavasti ei tule erikoisia reaktioita ja pitää muistaa ottaa nakkia mukaan. Tilasin itselleni Tie tottelevaisuusvalioksi -kirjan, sitä kun ei tunnu kirjastosta saavan koskaan ja tartteen jotain konkreettista tuohon tokokoulutkseen, kun ei osaa itse ajatella oikein miten sitten eteenpäin noissa jutuissa. Samalla tarttui mukaan ostoskoriin koiranhierontakirja.. Toivottavasti en onnistu rikkomaan koiraa kirjan saatuani ja innostuessani, paras aloittaa varovasti tai jättää lukemisen tasolla koko juttu :D