Pitemmästä aikaa päästiin treenaamaan agilitya, tai ainakin tuntui siltä että aika on ollut pitkä, kun viimeksi ollaan treenattu. Jälleen aloitimme harjoittelun kontaktiradalla. Nyt sai taas käännellä kehoaan, että sai koiran hyppäämään putken jälkeisen hypyn ja siitä seuraavan hypyn. Hypyltä renkaalle menokaan ei oikein onnistunut. Hemillä ei tuntunut maltti riittävän mihinkään tässä vaiheessa ja rata meni nyt vähän niin ja näin..

rata260509.jpg

Toisessa päässä olikin kivaa vauhdikasta harjoittelua takaakiertoja ja välistävetoa. Ne sujui mallikkaasti, kun itse osasin vaan mennä oikein, mitä nyt vähän pientä nuuskuttelua oli, mutta kentässä oli ilmeisesti jotain hyvin kiinnostavaa, kun jokainen koira nuuskutteli. Keppitreeni meni ok. Keskittymiskyvyn puutteessa oli hieman hankala harjoitella kepeille menoa.. jospa se tästä.

harj260509.jpg

harj260509b.jpg

Hemi oli odotusajat kevythäkissä ja rauhoittui sinne nopeasti. Sinänsä sen vaikutusta treenaamiseen en kyllä huomannut. Ehkä pikainen kontaktitreeni ennen radalle menoa auttoi, en tiedä. Pitää jatkaa yrittämistä. Viikonloppuna on tokokoulutus, toivon sieltä saavan hieman apua "keskittymisongelmaan". Viikonloppuna on myös mölliagility, sinne kai pitäisi mennä piipahtamaan.. ehkäpä Hemi malttaisi tehdä, kun on viikonlopun tokoillut ja väsyttänyt itseään siellä.