Sunnuntain agitreenit ei kyllä menneet ihan niin sulavasti kuin edelliset kerrat. Hemi oli nihkeän oloinen, alussa jaksoi hieman innostua, mutta into tuntui hiipuvan loppua kohden tappavaa vauhtia. Ohjaaminen oli sitten tietenkin vähintäänin omituista ja toisesta radanpätkästä ei tullut oikein mitään.

harjrata260409.jpg

Ensimmäinen rata oli perusmutkittelu, jossa oli kaikki kontaktit, rengas ja kepit. Muut esteet paitsi kepit meni hyvin, kepeille vienti takkuaa kovasti. Sitä pitäisi harjoitella erikseen. Renkaalla oli vaikeuksia, jos palkkasin Hemin keinulla ja jos renkaalla menin lähelle ja osoitin liian alas, Hemi pujahti väärästä välistä. Pitää muistaa osoittaa rengasta, jos tarvii varmistella esteelle vientiä.

rata260409b.jpg

rata260409c.jpg

Toinen rata mentiin kahdella tavalla ja eka oli oli mutkittelua ja kääntyilyä, siitä ei tullut oikein mitään, kun Hemi jäi katselemaan ympärillä tapahtuvia asioita ja hidasteli. Selvästikään sitä ei enää homma kiinnostanut. Lienekö edellispäivän näyttely ja trimmi vielä väsyttänyt koiraa, sen verran innoton oli. Toki yllätävän lämpimät kelitkin on voinut mehuja viedä, ei voit tietää mistä taas tuuli. :) Jotenkuten saatiin ratoja räpellettyä ja homman alettua takkuilla liikaa lopetettiin onnistuneeseen esteen suoritukseen.