Viime agility treeneistä jäi kyllä tosi hyvä mieli. Treenit aloitettiin renkaalla ja vielä Hemi ei sitä ihan itse hakenut ilman käsiavustusta, mutta osoitti jo hyviä merkkiä siihen suuntaan.

Saatiin taas hypyt menemään aidoilla hyvin (oli aika helppo kahden esteen "sarja", mutta kuitenkin) ja sitten siihen lisättiin vielä putki perään. Jostain syystä putki ei oikein lähtenyt irtoamaan, monta kertaa kävi siinä suulla, mutta kääntyi takaisin, olisiko uhontanut mutkalla olevan putken..vaikka ei se edes niin mutkalla ollut. Ja olihan siinä sitten minun ohjausmokiakin, kun olisi pitänyt osata leikata takaa ja meinasin aina juosta siihen eteen putken suulle, olin siis liian nopea..kerrankin niin päin. Mutta viimeinen kerta meni niin nappiin että! Suurinpiirtein hypin riemusta siellä.. joo, iloja ne on pienetkin onnistumiset :D

Odotellessa omaa vuoroa, piti ottaa myös keppejä. Ensimmäistä kertaa kokeilin yksin sitä Hemin kanssa niillä ihan perinteisllä kepeillä ilman verkkoa, tosin puolikkailla. Saatiin jopa onnistumaankin kolmennalla kerralla, enkä sitten viitsinyt enempää veivata niitä yhdellä kertaa. Tässä täytyy hioa omaa kädenliikettä, että ei mene liian nopeasti, jolloin jää keppi välistä. Kuitenkin pistin huomiolle, että kentällä on kepit ulkona vuorokauden ympäri, pitäisi varmaan silloin tällöin lenkkeillä siellä kentällä päin ja käydä ottamassa pari kertaa keppejä, jotta saataisiin niitäkin harjoiteltua

Lopuksi oli puomi, ja kun vihdoin sain puhutta, että Hemi osaa mennä kyllä irtikin sen esteen hyvin, niin eiköhän tuo keksinyt, että pomppaa siinä alastulon kontaktia-alueella pois sivuun.. joo, siis ei se koskaan aikasemmin ole tota tehnyt, hmph. Siispä koira takaisin hihnaan ja valjaat päälle ensi treeneihin.

Sunnuntaina tekisi mieli käydä varkaudessa treenaamassa myös, syttyi taas joku palo tuohon hommaan vaikka ei varsinaisia motivaation puutteita ole ollutkaan.