Hemillä alkoi vihdoinkin juoksut, kun olin niitä jo useamman viikon ennustanut kohta alkavaksi ja sopivaan saumaan tulevatkin, ei tarvitse näyttelyissä katsella juoksuisen nartun oikkuja.. Kotona nyt sitten joutuukin, kun toinen vaan rellottaa maata päivät pitkät. Innostuu toki leikkimään, kun houkuttelee ja tekee pieniä TOKO-treenejä innoissaan. Tulostelinkin ALO:n liikkeiden ohjeet netistä ja merkkailin, mitä kaikkea meidän pitää opetella.

Ilokseni huomasin kuitenkin, että Hemi sentään osaa mennä maahan, istumaan ja seisoa oikealla tavalla etenemättä. Sivullekin tulo alkaa sujua ainakin jollain tavalla, pyörähtämistä sivulle pitää vielä harjoitella paljon ja sen jälkeen olisi se seuraamisen treenaaminen. Nyt voikin harjoitella hiukan enemmän noita TOKO juttuja, kun ei päästä agilityynkään ja pitää koittaa tuota koiraa pitää virkeänä. Saisi tulla joskus netistä tilaamani noutokapulakin, voitaisiin sitäkin joskus alkaa harjoitella, nimittäin luulen siitä tulevan aika hankalaa..

Aloitin tällä viikolla pitemmän aikaa haaveiltuani ja epäröityäni juoksemisenkin. Ajattelin Hemistä tulevan hyvä kaveri lenkeille ja että neiti olisi aivan innoissaan, kun saa juoksennella kovampaakin vauhtia.. niin ajattelin, tosi maailma onkin taas jotain ihan muuta. Tosin voi johtua nyt näistä juoksuistakin, mutta elämä, että tuo koira hiastelee siellä selän takana! Eikä niiden lenkkien pitäisi olla koiralle mitenkään vaativia, kun niihin ei sisälly sitä juoksemista kuin minuutin pätkissä ja vapaana ollessa elukka juoksee miljoona kertaa kovempaa ja pidempään. Vielä kerran raahaan sen mukaan ja jos kolmannella kerralla en saa sitä tsempattua innostumaan touhusta pitänee kokeilla sitten juoksujen jälkeen uudestaan.. Kerkeenpähän itse kasvattaa kuntoa agilityhuumaa varten ettei tarvi aina naama punaisena juosta koiran perässä :D