Pennut on tänään eläinlääkärin toimesta terveiksi todettu perusterveystarkastuksessa ja sirutkin on jäänyt niskaan siltä reissulta. Hyvä pennut! Ensi viikolla pennut lähtevätkin Hilpakasta omiin koteihinsa ja alkaa tuntua jo painetta täälläkin, kun ei sille nartulle sitä kutsumanimeä nyt tunnu löytyvän.. ehdotelmia on paljonkin, mutta mikään ei tunnu siltä oikealta.. Kodin rauhakin varmaan kokee suuren järkytyksen ensi viikolla.. saa nähdä mitä Hemi tuumailee, kun joutuukin jakamaan elämänsä pennun kanssa.

Hemin kanssa ollaan varovaisesti tokoiltu ja miljoona ideaa on taas miten opettaa kaiken maailman turhia temppuja ja viime hetken elämää helpottavia käskyjä. Hauskaa on, että Hemi jatkaa innokasta seuraamista, muita liikkeitä ei oikeastaan ole otettu perusasennon lisäksi paria kertaa enempää. Koitan kovasti opettaa Hemille "täällä" käskyä, mikä tarkoittaa löyhää lähellä pysymistä puolen metrin säteellä. Omituista ettei kyseistä käskyä ole ennen tullut opetettua, on toki agilityssa tässä, mikä tarkoittaa tule kädenluokse, mutta se on vaan sellainen sekunnin mittainen pyrähdys, josta jatketaan matkaa toiseen suuntaan.

Unohdin, onpas harjoiteltu vähän tokoa hipoen, noutamista! Ihmeellistä kyllä, Hemi alkaa tuoda esineitä takaisin melkein käteen jatkaakseen leikkiä, mutta rakkaimpia juttuja ois niin kiva mennä jonnekin natustelemaan..