Menoa on taas talossa, kun 3 cairnia viuhtoo menemään nurkissa. Hemin lisäksi meillä on hoidossa pari viikkoa Nappu ja Äksy.

Hemillä alkoi juoksut juuri sopivasti.. Meidän harrastukset taas takkuilee sen takia ja saa nähdä miten paljon sitä taas pääsee treenaamaan.

Vierailevat tähdet ja Hemi on asustelleet aika leppoisasti yhdessä, välillä Hemiä hieman nyppii Nappu, joka kuvittelee olevansa uros tai kouluttaa Hemiä kovasti urosta varten. Ihme kyllä, Hemin ei ole tarvinnut kovinkaan paljon mustasukkailla hoitokoirille. Voivat jopa luita natustella kaikki yhdessä sohvalla, mutta jokainen tiukasti omassa nurkassa ja ihmiset suojamuurina välissä. Lenkkeilykin onnistuu kolmen koiran kanssa yksin, huonoina aamuina suusta voi päästä muutama tiukempi kommentti koirille.

Hauskaa on ollut huomata, miten samankaltaisia Hemi ja Äksy oikeastaan ovat, ainakin verrattuna jääräpäisen Nappuun. Innolla odotan, että saisin Hemillekin oman kaverin, kun tässä 2 vierasta koiraa menee myös "samalla vaivalla", niin kyllä se toinen oma koirakin pitäisi mennä suht sulavasti..

joitain kuvia viipeltäjistä..

002hemi_aksy_HennaKyllonen.jpg

003HennaKyllonen.jpg

kolme.jpg

_MG_2270.jpg