Tällä kertaa olikin viimeinen TOKO1 kurssin treeni ja käytiinkin sitten läpi kaikki liikkeet, jotta tietää mitä ja miten jatkaa treenaamista koiran kanssa. Hemin kanssa seuraamisen lähtöä pitää petrata, vaikka siitä ei sanottukaan, mutta itse tiedän sen ja sitten pitää tarkkailla ettei minun ja koiran välinen rako kasva liian suureksi seuraamisessa. Muuten kuulemma seuraa oikella paikalla sivulta katsottuna. Myös pitäisi alkaa treenaamaan käännöksiä seuraamisessa ja vielä kertailla sitä paikallaan kääntymistä.

Paikallaan makuu ei onnistunut oikein mitenkään viereisen koiran saadessa Hemin taas ylikierroksille. Aluksi onnistui ihan hyvin kunnes se viereinen koira kimposi ylös ja siitä se sitten taas lähti.. Luoksepäästävyydessä voisi treenata malttia, että koira pysyisi paikoillaan.

Maahan meno liikkeessä onnistu ihan hyvin sen suhteen, että meni suoraan, mutta Hemi oli hieman malttamaton ja ei malttanut kyynerpäät maassa odotella loppuun. Pysähtyminen seisomaan on ehkä kaikken eniten vaiheessa, mutta jospa se siitä jossain vaiheessa. Hyppy menee palkkauksella lautasella, mutta sentään ilman käsimerkkiä.

Päästiin ilmeisesti jatkamaan treenaamista eskarissa, mikä onkin hyvä etenkin kun nyt tuntuu tämä toko  olevan vahvempi laji.. Saas nähdä miten taas asiat muuttuu joulua kohden.