Viimeisiä harjoituksia tehdään tällä porukalla. Ensi kerralla onkin jo kaupunkikävely ja seuraavalla viimeinen tapaaminen. Tosin meille Hemin kanssa jatkuu vielä treenit toisen pentukurssin kanssa, kun oltiin pari kertaa pois kiiman takia ja ne kerrat saadaan käydä korvaamassa.

Kotiharjoitusten kanssa oltiin jääty vähän retuperälle ja eipä siellä treeneissä sitten ainakaan osaamisemme kanssa loistettu, mutta ei se nyt aina niin tarkkaa ole. Etenkin, kun se sivulla olo paikka oli hieman hakusessa ja siihenkin sitten saatiin harjoituksissa vastaus.

Perinteisesti harjoitukset alkoivat tervehtimisharjoituksella. Tällä kertaa ei tervehditty ohjaajia vaan toista koirakkoa. Tuttua tuumas Hemi ja ei välittänyt toisesta koirasta mitään, edistystä! Hienosti Hemi säilytti malttinsa myös silloin, kun porukan pari innokasta yksilöä yrittivät päästä tekemään tuttavuutta.

Paikallaan olo harjoituksessa saatiin kommentti siitä miten Hemi pysyy jo pitkään paikallaan :) Kontakti harjoituskissa perinteisesti 2 koirakkoa kävelee pujotellen vastakkain eikä saanut tervehtiä. Toinen  kontaktiharjoitus oli rivissä ja piti lähteä yhtä aikaa liikkeelle vastakkain. Kaikki liikkuvat koirat aiheutti hieman hämmennystä Hemissä, mutta kyllä sieltä se kontaktikaiveltiin. Pysähtyessä Hemi tuntuu tälläävän peppunsa aina maahan, joten pitää katsella miten tästä istumisesta päästään sitten tarvittaessa eroon.

Harjoituksiin kuului myös hyppyharjoitus, tällä kertaa yhden hypyn mittainen ja oli mentiin iloisesti.

Hah, ja sitten oli maahan meno, jonka Hemi on melkein unohtanut kokonaan. Ollaan viime ajat painotettu sitä istumista. Toisaalta, Hemin asento ei ole kovinkaan usein oikea siinä maahan menossa, joten ihan hyvä, jos unohtaa, voiddaan aloittaa alusta.