Onkin viime harjoitukset mennyt erittäin aurinkoisissa olosuhteissa, mikä taas näkyi hieman koirissakin.. ja ehkä ohjaajissa. Eilen oli kyllä niin lämmin ilma, että Hemikin oikeastaan hyytyi jo hieman kesken harjoitusten..

Tämän viikon harjoitusten saldoon kuuluu kaksi uutta estettä: pussi ja pöytä. Totesin myös, että Hemi ilmeisesti tykkää puomista melkoisesti. Pussi sujui Hemiltä hienosti, etsipä jo reittiään ulos maassa olevasta pussista. Meinaa vaan välillä olla vaikeuksia saada neiti tajuamaan, että sen oikeasti pitäisi mennä siitä putkestä eikä vierestä saatika hypätä sen yli :D No eihän tuota kovinkaan montaa kertaa olla vielä harjoiteltu. Pöydälle Hemi osaa mennä melkein itsestään, tosin sitä ollaankin harjoiteltu aikaisemmin kotona sohvan ja rahin kanssa sekä ulkona erinäisten kapistusten kanssa. Eilisissä harjoituksissa Hemin väsyminen alkoi näkyä A-esteellä ja sitä hieman puoliväkisin vietiin sille esteelle..Toivottavasti ei tullut nyt mokattua. Sen jälkeen olikin tosi helppoa autonrenkaan läpi menemistä ja häkkikeppejä, joissa jo lähti etsimään hienosti sitä rytmiä. Siinä on turha koittaa ohjata sitä kädellä, ei se sitä katso tai kaipaa siinä.

Hemille pitää käydä ostamassa valjaat harjoituksiin, kun pitäisi saada hieman hihnalla jarrutettua sitä puomilla eikä panta nyt ole oikein hyvä siinä.. Katselin netistä sellaisia Jokke y-valjaita, ne olisi sopivan monipuoliset meille, kun voi kuulemma käyttää autossa turvavaljainakin (jos ostettaisiin se turvavyöosa), jäljessä (ei voi koskaan tietää mistä sitä innostuu) ja ei rajoita koiran liikkeitä samalla tavalla kuin mahdollisesti perinteiset valjaat vetäessä (jarruttaessa), mikä on ehkä tärkeää harjoitellessa agilityssä.