Ageilu jatkui tänään omatoimisilla treeneillä. Kaivelin treeneihin radanpätkän, jossa oli vain hyppyjä ja putki.

harj_080409b.jpg

harj_080409a.jpg

Lämmittelynä harjoittelin sitten takaakiertoa ja omaa ohjausta hieman testaillen mikä vaikutus on vastakkaisen käden käytöllä jne. ja miten ohjausmuuttuu  eripuolilta ohjatessa. Sisätila alkaa olla niin lämmin harjoitella agilitya, että ei varmaan tule enää tälle keväälle siellä treenattua, kun koirakin hyytyy tosi nopeasti eikä vilvoittelu ulkonakaan oikein auta.

harj_080409c.jpg

"Radassa" hankalinta oli 5 esteeltä vienti putkelle, itse meinasin aina jäädä väärälle puolelle ajatellen 7 estettä ja takaaleikkaus putkelle ei onnistunut korjaavana liikkeenä..  takaaleikkauksia voisikin alkaa harjoittelemaan enemmän, jos vielä pääsisi itsenäisesti jonnekin treenaamaan.

Koirastakin tuli tässä vaiheessa tahmea liikkumaan ja päädyttiin testailemaan miten onnistuisi agilitykuvien ottaminen koulutehtävää varten :D Kertailin treeneissä aika paljon myös paikallaan odottelua, ettei Hemi ala haistelemaan ympärillä olevaa maata tai että varasta/hiivi lähdössä, siitähän alkaa tulla kohta paha tapa! Harjoitus olikin hyvä päättää onnistuneeseen rataan pienen lepäämisen jälkeen. Keppejä otettiin vain 4 kepillä ja naksuttelin ensimmäisessä välissä. Alkoi kummasti se ensimmäinen väli löytyä! Keinua kokeilin pikaisesti ilman hihnaa ja palkkana pallo, mitään ongelmaa ei ollut. Näin tällä kertaa.