Tokotreenit pidemmästä aikaa ja itsestä tuntuu, että taaksepäin mennään asioissa. Aina vaan tulee jotain uutta treenattavaa tai joudutaan kertaamaan alkeita. Ollaan ikään kuin jumissa eikä päästä sen tietyn kynnyksen yli! Hemin terävyys (vai mikä lienekään kova halu reagoida kovalla äänellä asioihin) tekee asioista hankalaa edelleenkin ja jos tyttöä ei oikein huvita työskennellä, tilanne on mahdoton. Se asia tulee olemaan suurin kompastuskivi kilpailuissakin sitten hamaassa tulevaisuudessa.. Mutta olen sentään jo hieman saanut sitä hillittyäkin! Hemin ei tarvinnut hermostua ihan kokonaan, kun vierestä lähti koirakoita luoksetuloon kovemmalla vauhdilla. Vaatii hurjasti treeniä ja ajattelin tihentää ryhmässä treenaamisen tahtia..

Vaikka itse ajattelen tämän päiväisten treenien olleen lähinnä näyttö siitä miten heikosti meillä menee, sain kuitenkin kuulla positiivista palautetta alkeisryhmästä asti meidän kanssa treenanneelta, että ollaan edistytty kovasti Hemin kanssa :D Ehkäpä en osaa sitten itse nähdä sitä.

Viikon lupaus on treenata 3 kertaa päivässä 5 toiston sarjoissa seuraamista, seisomaan jäämistä ja maahanmenoa. Eikä näitä yhdistetä ennen kuin kaikki sujuu erikseen. Katsotaan saadaanko parempia tuloksia säännöllisillä pienillä toistomäärillä kuin epäsäännöllisillä useampien toistojen sessioilla.

2107765.jpg

Hemin tunnelmat treenien jälkeen.

Eilen Hemi oli jo valmis käymään hevosen päälle joulunavajaisissa, kun heppa käveli parin metrin päässä kohti ja ilotulitteetkin saivat kuulla kunniansa.. meitä varmaan katsottiin ihan kieroon.