Vihdoin ja viimein saavuimme kotiin! Ilmoittauduin Varpsin tokotehokoulutukseen parin viikon päästä. Kouluttajan on monta hieno titteliä saanut Christa Enqvist, jotain MM, SM ja EM titteleitä löytyi. Pitänee pitää tehotreeniviikot sitä ennen, että kehtaa naamaansa kentällä näyttää..  ja kovalla tohinalla nyt niitä ollaan aloiteltukin :D Mutta siellä sitä taas viisastutaan enemmän.. Ainakin toivon mukaan! Eniten arveluttaa, miten Hemi taas suhtautuu muihin koiriin, kun eihän sitä pääse kentälle juoksuhajuisena ennen koulutusviikonloppua..

Hemi hävitti vielä parhaimman koulutuslelunsa Marjon pihaan, kaivoi varmaan jonnekin puskaan sen. Olin laskenut sen lelun varaan viikonlopun näyttelynkin, että saisin Hemin liikkumaan hienosti ;). Nyt alkoi hirveä kyttääminen tulisiko niitä agi-kauppaan, jotta joskus saisi uuden. Ahdistelin jo asiakaspalvelua kyselemällä onko toivoa saada kauppaan jälleen pieniä pirupalloja muutaman kuukauden "ei oo":n jälkeen. Toivoa sentään oli ja muutama menee heti tilaukseen, jos/kun niitä tulee. On sitten puoleksi elämää varastossa niitä. Pirupallon voittanutta ei vain yksinkertaisesti ole ja olen kuulkaa kokeillut ja ostanut ties minkälaista nyöriä, karvaa ja vinkua ja koittanut saada tytsyn innostumaan. Pitänee seuraavaksi pyöritellä niitä jossain tonnikalassa tai muussa ihanassa mömmössä, jos se auttaisi..

Hemi ois nyt astutettu ja seuraakin hirmuinen jännääminen tuleekohan sieltä pikku hermiittejä.. uros oli siis Jeppe, Ru'Cairn's I'm Your Boogieman.

_MG_3013.jpg