Hemi kävi siistíttävänä Kuopion näyttelyä varten ja oli aivan onnessaan kirmaillessaan pihalla vapaana Äksyn ja Napun kanssa. Kaksi neropattia räksytti naapuruston möröille ja taisipa olla Hemi se pahempi piru asialla. Hemi varoi vieläkin Äksyä ja silti meinasivat rähinänkin saada aikaiseksi, mutta tällä kertaa karjahdus keskeytti sellaiset suunnitelmat alkuuna. Nappu ilmeisesti kuvitteli miehistyneensä vuosien aikana ja ahdisteli Hemiä salakavalasti silmän välttäessä..

1767508.jpg
Kolmikko touhuissaan.

1767545.jpg
Onnesta solmulla

Hemi joutui myös poseraamaan makupalojen voimalla, hieman levoton tyttömme ei oikein olisi nyt malttanut keskittyä paikallaan olemiseen, mutta kaipa sieltä muutama ihan käyttökelpoinenkin kuva tuli..

1767504.jpg

1767501.jpg

Ilmoitin Hemin sitten Terri-Eriin, en mitään suurempaa menestystä sieltä odota, mutta mielenkiinnosta haluan lähteä sinne katselemaan ja onhan se mainio mahdollisuus pällistellä kaikkia terrierirotuja yhdellä kertaa samassa paikassa ilman, että on monta sataa muun rotuista koiraa häiritsemässä näköalaa..:) Voihan siellä olla hyvällä tuurilla mielenkiintoisi myyntikojujakin, kun tuntuu täällä pyörivän nuo samat..näin muutaman näyttelyn hurjalla kokemuksella sanottuna :D

Ensi viikolla päästään treenaamaankin, kun juoksut alkaa olla lopuillaan. Sitä ollaankin taas odoteltu. Syksyllä mennään varmaan Kuopiossa omatoimitokoilijoiden-ryhmään treenaamaan, jos saan selvitettyä missäs päin ne sitten treenaa..