Käytiinpäs Hemin kanssa ensimmäisen kerran raapaisemassa näyttelymaailman pintaa ja harjoittelemassa match showssa esiintymistä. Mätsäri oli Kuopion Lemmikkiasemalla ja olimme tietenkin ensimmäisten joukossa paikalla innokkaina ilmoittautumassa. Luulimme, että sinne saattaisi tulla hyvinkin paljon porukkaa, joskus ovat kuulemma jonottaneet pari tuntia ilmoittautumiseen, mutta ei tällä kertaa. Ihmisiä oli ihan sopivasti, tarpeeksi, jotta koiralla on vähän totuttelemista, mutta ei kuitenkaan ahdistavan paljon.

Hemi osasi käyttäytyä hienosti, ei tavinnut äristä tuomareille tai muille koirille. Alkuinnostuksen lopahdettua Hemi nukkui tuolin alla ja sitä sai jopa hieman herätellä kehään mennessä, jotta tyttöön saisi intoa mukaan. Ilmeisesti tuomarikin oli tyytyväinen meidän suoritukseen, vaikka hiukan toheloinkin siellä (mm.tiputin nakin paloja lattialle, Hemi nopeasti korjasi ne talteen). Ensimmäisellä kierroksella saatiinsiis punainen nauha ja toisella kierroksella palkittiin kakkosina. Jäi hyvä mieli ja odotankin mielenkiinnolla, mitä sanottavaa oikeilla tuomareilla on koirasta huhtikuussa. No jos ei oikeissa näyttelyissä koskaan pärjätä, on ainakin mätsäreissä jonkinlainen mahdollisuus :D

Nähtiin siellä myös Hemin kaveri Repe, ja vaikka herra hieman kuulemma aristelee vieraita ihmisiä, hienosti näytti menevän ja sai myös ensimmäisellä kierroksella punaisennauhan. Hyvä, hyvä!

Muutaman viikon päästä uudestaan toiseen mätsäriin harjoittelemaan!