Nyt niitä pentuja on vihdoinkin syntynyt. Maanantai aamuna (64 vrk. ensimmäisestä astutuksesta) Hemi pyöräytteli maailmaan melkoisella tahdilla 4 pentua, mutta valitettavasti yksi syntyi kuolleena, vaikka rakenteellisesti näyttikin normaalilta, ei vain kerennyt ajoissa ulos.. ja yksi päästettiin paremmille maille kehityshäiriön vuoksi. Nyt sitten toivotaan, ettei mitään ikävää ilmene elävien parissa, vaikka vaikuttavatkin tähän asti ihan normaaleilta. Narttu ja uros siis pentulaatikossa vikisee!

Kuva: Marjo Laitila

Hemi on huolehtivainen mamma ja hieman omii pentuja Marjolta, mutta alkaa hyväksyä pentujen käsittelyn, kun on saanut palautua synnytyksen rasituksista ja tasoittua. Hemin saa kuulemma viedä väkisin ulos tarpeilleen ja ruokaa saa tarjoilla laatikkoon, että malttaa syödä.

_______________________________________________

Kotipuolessa isäntä väkeä viihdyttää Äksy, koirattomana oli liian outoa! Äksy tuntuu nauttivan olostaan ja heiluttelee häntää vimmatusti  :)

Tänään saapui myös monen kuukauden etsinnän tuotoksena maailman parhaita leluja, Hemin mielestä siis parhaita. Tilasin kerralla useamman, kun kerrankin Cuz palloja sain. Uutena juttuna  on myös pehmo, johon voi vaihtaa vingun, jos entinen menee rikki tai korvata vingun nameilla.. Pitää kokeilla mitä Hemi tykkää, kunhan aikanaan kotiin palaa. Äksy tykkäsi kans vinkupalloista, ne vasta saikin hännän vipattamaan.