Pro ryhmäläiset jakoivat oppejaan lauantaina agilityn tiimoilta. Oli mielenkiintoinen täysmittainen rata treeneissä, tosin mentiin kahdessa osassa. Kokeilin ensimmäisen kerran Hemin paikallaan pysyvyyttä menemällä jopa 2. esteen taakse lähdössä. Ihan ok pysyi, kun kerran palautti paikalleen. Treenit yleisesti meni hyvin, oli jo fiilis että oltaisin saatu agility Zen takaisin ja mieltä hiveltiin kehuilla kehittymisellä (tosin lienekö vertailu kohta ollut alkeiskurssi ;)).

Agirodussa sitten palattiinkin lujaa maan pinnalle! Hemi suoritti esteet kyllä, siinä ei mitään ongelmaa ollutkaan..  ongelma olikin lähinnä hämmennys koiran taholta.. Kyllä se rata meni, kun Hemi oli aluksi melkein karannut radalta (mutta jäi kuitenkin radalle!) ja kuhnastellut radan pällistellen maailmaa. Ilmeisesti uusi ympäristö olikin kerralla liian kova pala purtavaksi tai minä en osannut ottaa koiraa  haltuun tarpeeksi hyvin ennen radalle menoa, niin tai näin, möllikisoihin treenaamaan!

Noh, tästä se taisteluhalu taas vaan sai uutta potkua ja hitto vie, mehän mennään edes kerran se agiroturata kunnialla ja tyylikkäästi läpi. Tämä lupaus voi tosin tarkoittaa, että muutama vuosi käydään kiltisti koluamassa agirodun ratoja.. :)