Aloitettiin taas treenaaminen ja käytiin tokoilemassa ohjatussa ryhmässä. Taisin mennä vähän väärään ryhmään mukaan,kun menin aikuisiin, olisi se nuorten ryhmä ollut enemmän meidän tasoinen, mutta kuhan tehtiin jotain mukana ja saatiin uusia opettelun aiheita sekä vinkkejä. Mukavaa oli pitkästä aikaa ja teki Hemille hyvää.

Ollaan myös viime aikoina jouduttu erinäisten hyökkäyksien kohteeksi. Eilen hyökkäyksen aloitti kylläkin Hemi jahtaamalla lentotaidotonta varista, jonka mamma ja pappa ei oikein innostuneet siitä. Ne ovatkin vainonneet meitä nyt 2 päivää meidän liikkuessa niiden reviirillä. En oikein itse mielelläni tuohon viereiseen puistoon sitten mene, ne varikset on kammottavia. Säikähdin äsken pissilenkillä selän takaa tullutta hyökkäystä niin paljon, että lensin persiilleni :D Tiedä miten pahastio ne päättää Hemin kimppuun käydä, jos se siihen poikaseen sattuu taas törmäämään.

Eilen illalla tuli sitten pieni tappelu erään borderterrierin ja Hemin välille. Molemmat toistensa poskissa kiinni, onneksi ei käynyt mitenkään. Tilanne syntyi siitä, kun Hemi leikki ikäisensä borderin kanssa irti ja juoksivat sitten siinä meidän ympärillä ja vanhempi borderi oli kiinni hihnassa, mikä saattoi hieman kuumentaa kiinni ollutta ja nappasi sitten Hemiä sen juostessa ohi. Siitähän neiti tietysti suuttui..

Pitäisi alkaa varustaa Hemiä viikonloppuun mökillä ja etsiä kaikki tarvittava mukaan. Mietin, että jokin hyttyskarkoita olisi varmaan hyvä olla varalla mukana.. Pitänee etsiä jostain.