Sunnuntain katastrofaalisen treenin jälkeen päätin, että katotaan kuka riekkuu ja missä. Maanantaina mentiin treeneihin koirapuiston kautta, missä Hemi päästeli höyrjä sen puoltoistatuntia ja sitten sieltä toko-treeneihin. Ilmeisen onnistunut yhdistelmä ja treeneissä oli kivaa. :)

Onnistuipa jopa luoksetulokin yllättävän hyvin, kun tehtiin se kuten oikeissa kilpailuissa. Vielä sai ohjata sen perusasennon löytämisessä hieman, mutta jäi paikoilleen odottamaan yhdellä käskyllä ja kävelin aika kauas aikaisempiin välimatkoihin verrattuna. Sivulle lähti tulemaan myös yhdellä käskyllä rakettina :)

Paikallaan makuuta harjoitellessa meni myös ihan hyvin, mutta enpä ole saanut aikaseksi korjata sitä asennon vinoutta sivulla maahan mennessä..

Ohjelmaan kuului myös kontaktin pitämisharjoitus perusasennossa, aika hyvin senkin piti. Sitä pitää alkaa treenaamaan kuitenkin eri paikoissa ja hälinässä kunnolla.

Uutta kivaa näiden treenien lomassa oli hyppyharjoitukset. Minulla on vaikeuksia päästä siitä käsimerkistä pois ja pitänee treenata hemillekin sitä hyppykäskyä, kun se käsi on selvästi se voimakkaampi merkki. Kosketusalusta ja namit käyttöön esteen toisella puolella.

Sitten vielä katsottiin seuraamista, meillä se lähtö takkuaa vieläkin ja Hemi edistää helposti, jos se on innostunut. Kärsivällisyyttä pitänee alkaa kasvattamaan.

Viikon kuumat treeniaiheet:
Kontakti-perusasento
Kontakti-seuraamiseen lähtemisessä
suoristettu maahan meno sivulla
paikallaan makuu harjoituksia