Nyt on pyörähtänyt agilitykurssi käyntiin ja käytiin vähän tutustumassa esteisiin. Toiset olivatkin olleet jo viime kerralla harjoituksissa ja me Hemin kanssa katselltiin vähän huulipyöreenä kuinka hienosti muut koirat osasivat jo, kai ne onkin koulutettu muutenkin vähän paremmin :D

Me aloitimme putkella, joka ei edes pelottanut kovinkaan paljoa, sitten kokeiltiin pituusestettä. Siitä onnistui jo hyppäämään ponnistamatta esteestä. Tietenkin paria perusestettäkin kokeiltiin ja ilokseni huomasin, että Hemi on sisäistänyt sen istumiskäskyn hyvin ja pysyy siinä niin kauan kuin toisin käsketään tai vapautetaan. Etenkin tuolla kurssilla siitä oli hyötyä, tosin joku saa olla varalla hihnan päässä pitämässä ainakin vielä, jos neiti päättää jotakin erikoista. Kerran jo se yritti sännätä hypyn jälkeen toisen koiran luokse rähisemään.. Sainkin siitä kivan haavan käteen, kun nappasin hihnasta nopeasti kiinni ja kouraisin omalla kynnellä palasen pois kämmenestä..

Kokeiltiin myös puomia ja ihme kyllä kiipesi rohkeasti. Joskus Hemiä hirvittää noi korkeat paikat, joten pitää muistaa edetä tarpeeksi hitaasti sen esteen kanssa. Mukavaa oli harjoituksissa, tosi leppoisa meininki ja nopeasti meni aika. Jospa ensi kerralla olisi kaksi ohjaajaa, jos kerettäisiin hieman enemmän harjoittelemaan per este, nyt ne jäi siihen pariin suoritus kertaan. Hemillä taisi olla mukavaa, kerkesi pongata sieltä jo itselleen inhokki koirankin...jeejee..