Päästiin Hemin kanssa kokeilemaan agilitya KPSH:n järjestämissä treeneissä ja toivottavasti nyt päästään siihen ryhmään mukaan jatkossakin, vaikuttaa kuitenkin lupaavalta..

Perjantaina olleet treenit oli ensimmäinen kerta ryhmälle jonkinmoisen tauon jälkeen, joten ohjelmassa olikin lähinnä kertausta. Osassa asioissa ollaan Hemin kanssa selkeästi pidemmällä kuin muut koirakot, mutta luulenpa, että ne onkin sitten perehtynyt paremmin noihin perusharjoituksiin, maksimissaan kuulemma menneet 3 esteen sarjoja. Hemikin meni jopa aitoja ihan hyvin, vähän takkusi siinä vaiheessa, kun otin liian kivan lelun esille ja sehän olisi pitänyt saada just heti. Päästiin jopa menemään AITASARJA (3 aitaa kaaressa) ilman pysähdyksiä ja minun ollessa siinä rinnalla, ettei tarvinnut toimia vetoapuna jossain edellä. Jospa tuolla sitten nyt viimeistään saadaan noi aidatkin kuntoon ja on aika mielenkiintoista, kun ohjaajalla on selkeästi hieman erilainen ote tuohon kouluttamiseen kuin aikaisemmilla kouluttajilla.

Muista harjoituksista mentiin puomia, Hemi meni mallikkaasti senkin, tosin tapansa mukaan yritti ryöstää sinne, siihen pitää kiinnittää huomiota. Oli myös muuri ja putki yhdistelmä, siinä minä taisin olla liian hidas ohjauksessa ja Hemi sujahti monta kertaa putken ohi, vaikka osaakin sen muuten hyvin. Lopuksi oli pussi ja sekin meni kivuttomasti. Ihan maassa se pussi ei kuitenkaan ollut, kun en muistanut miten paljon sitä ollaan viime keväänä ollaan harjoiteltu.

Hyvät fiilikset jäi treeneistä, aikas kovasti tuolla painotettiin sitä että koiran pitää olla hallinnassa ja se vähän jänskättää, että miten hyvässä hallinnassa.. mutta pyöriihän meillä tuo TOKO1 kurssikin samalla, joten eiköhän sen Hemin pitäisi olla aika hallinnassa ainakin kurssin lopussa, jos nykyinen hallinta ei riitä. Mielenkiintoinen oli myös sääntö ettei treeneihin ole enää tulemista, jos kerran jättää ilmoittamatta poissaolosta, kertonee seuran asenteesta touhuun..