Viikonloppuna onkin ollut monenmoista touhua, treenaamista tokoliikkeissä, lenkkeilyä vapaana metsässä, kävipä Hemi trimmissä ja pyörähti myöskin heppatallin liepeillä sekä Martta-cairnin kotona urputtamassa, miten epäreilua on kun emäntä silittelee Marttaa..

Tokossa ollaan jankattu hyppyä, maahan menoa ja seuraamista. Paikkakäsky on unohtunut Hemiltä, ei oikein tahdo pysähtyä liikkeestä seisomaan. Pitänee muistaa sitäkin sisällyttää ohjelmaan. Tänään kokeilin koirakentällä tokoesteellä hyppyä (vihdoin ja viimein uskaltaa siellä taas pyöriä, vaikka ei siellä talvella virallisia treenejä olekaan) ja ilokseni huomasin, että hyppy irtoaa helpommin oikealla tokoesteellä kuin kotikutoisilla esteillä. Tosin este oli aika lumen keskellä ja ei ollut tilaa kunnolla, mutta jotain tuntumaa tuli sentään. Ensi viikolla päästään toivon mukaan areenalle treenaamaan tokoa ja agilitya omalla vuorolla, pitää siellä kokeilla uudestaan.. ja antaa koko hyppyjutun hautua siihen asti hemin pääkopassa.

Agilitykeppejä ollaan myös treenattu kotona ja ollaan jopa edistytty, välillä hakee pari kepin väliä jo itsekin pujottelua ilman käsiohjausta, välillä taas tuntuu tarvitsevan tukea enemmän. Kyllä se siitä selkeästi kuitenkin lähtee edistymään.