Humun kanssa maailmaan tutustuminen ja tapojen opettelu jatkuu. Hemi on aivan ihana, kun innoissaan leikkii pentunsa kanssa eikä oikeastaan tarvitse huolehtia ollenkaan, että kurmuttaisi pentuaan liian kovaa luiden tai minkään muunkaan asian vuoksi. Hemistä tosin huomaa ulkona, että se on vähän räyhäkkäämpi kuin normaalisti ja saakin toppuutella ja välillä keskustella käytöstavoista enemmänkin.. kai Hemikin siitä tasoittuu ajan myötä, kun päästään enemmänkin lenkkeilemään yhdessä. Hemi saa nykyisin myös hirmuisia hepuleita, joita ei olla nähty pentuiän jälkeen.. ;) Hemissä huomaa leikkisyyden lisääntymisen ja ehkä olen itsekin oppinut sen tultua takaisin palkkaamaan paremmin Hemiä myös leikillä, joten vetoleikit alkaa olla myös aika pop palkka, mikä on tosi hyvä juttu! Vetoleikin kun saisi vielä toimimaan koirakentilläkin. Vinkupallolla palkkaaminen onnistuu tietty myös, mutta vetoleikeissä koira pysyy enemmän kontaktissa.

Humulla on ollut paljon ihmettelemistä, kun näkyy autoja, ihmisiä kadulla, kuuluu omituisia ääniä ulkona, käytiin jopa haistelemassa maailmaa maneesissa ja ohi mennen tuli maisteltua lantakikkareita ja ihmeteltyä agilityesteitä. Putki oli aluksi ehdottomasti epäilyttävän näköinen kapistus, mutta saattoi sitä käydä vähän nuuskaisemassa ;) Luoksetuloharjoitukset ja häkkiin meno alkaa olla hyvällä mallilla, seisomistakin kokeiltiin vähän pöydällä ja on myös hoksattu ettei se ovi aukea ulos kuin istumalla nätisti. Yksinoleminen edistyy hitaasti mutta varmasti(?).

Seisomisharjoittelua pöydällä.

Humu on myös tutustunut mm. metallinoutokapulaan ja sillä leikkiminen on Humusta yllättävän kivaa, kun Hemi taas nostelee sitä pitkin hampain inhoten..

Yhteisiä leikkejä

On se suloinen kun se nukkuu ;)