Jälleen kerran vierähti viikonloppuna hetki ja toinenkin ihmetellessä Hemin penneleiden kasvua. Ohjelmaan kuului myös Hemin turkin siistimistä. Turkki oli kaukana nätistä "siistimisen" jälkeen, takamus heloitti punaisena kiemurtelun ja karvojen nyhtämisen seurauksena.. ja taisi jostain muualtakin lähteä hieman enemmän karvaa. Pääasia kuitenkin on, että uusi hieno turkki pääsee kasvamaan ja toivottavasti alkaa myös kasvamaan ennenkuin ilmat kovinkin kylmenee.

Pennut leikkivät tyytyväisinä keskenään ja hirmuista pörinää kuului leikin tiimellyksessä. Tosin pörinä oli vielä aika säälittivän kuuloista narinaa ja pentujen askeleet huteria. Siitä on hyvä lähteä opettelemaan lisää.

Narttupentu herätti ihastusta viikonloppuna tomeralla olemuksellaan. Vaikuttaa velipoikaansa verrattuna itsenäisemmältä tutkijalta, kun uros on taas enemmän ihmisiin kontaktia ottava ja lähellä viihtyvä. Nartun häntä tuntui viipottavan alituiseen pystyssä ja yleisesti narttu innostui ehkä hieman enemmän "taistelemaan ja repimään" lelua heilutellessa, mutta toisaalta olenkin ehkä kiinnittänyt narttuun enemmän huomiota sattuneesta syystä.. ;) Molemmissa näyttäisi olevan omat hyvät puolensa. Mielenkiintoista seurata miten luonteet kehittyvät tulevina viikkoina.

 

Narttu söpöstelee.

Tutkimusmatkalla olohuoneessa, Hemi innostui leikittämään pentuja.. ensin narttua ja sitten urosta.

Pennut neljättä sukupolvea, kuvassa siis vasemmalta lähtien Äksy, Hemi ja Nappu sekä pennut.

Lopuksi söpöstelyä uroksen taholta, kuka pientä karvapullaa voisi vastustaa?