Käytiin Hemin kanssa hämmästelemässä mätsärissä. Tosin kumpikaan ei ollut millään tavalla parhaimmillaan, toisella valeraskaus ja toisellä kröhöm, heikotus. Ihan hyvin se kuitenkin meni, kamalia töppäilyjä ei tullut. (Tosin ensimmäisen kerran Hemi onnistui pissaamaan sille tekonurmimatolle (mikä lie). :D) Ei vaan Hemi oikein meinaa jaksaa aina odotella siellä ja selkeästi tuntui olevan nytkin paljon väsyneemmän oloinen toisen kerran kehään mentäessä. Ensin odotetaan ilmoittautumisen jälkeen puoltoista tuntia kehään pääsyä ja sen jälkeen toinen samanmoinen viimeistä arviointia. Sinänsä näyttelyt on hieman helpompia koiralle, ei tarvitse ihan noin pitkiä aikoja odotella. Punainen nauha sentään saatiin ja ollaan taas viisaampia muutamien asioiden suhteen.

Hemi on ollut hieman nihkeä valeraskauden vuoksi ja tuntuu totteleminen kiinnostavan vain silloin, kun neitiä vaan sattuu huvittamaan. Muuten nukkuu paljon ja välillä saa joitain leikkikohtauksia, jolloin yltyy riehumaan melko päättömästi.. Ei kai se auta kuin lähteä neidin leikkeihin mukaan, etenkin taisteluleikit kun on nyt kovassa huudossa.

Ai niin, olenpas vihdoin ja viimein Hemi on alkanut tajuta, että namista voi ottaa kopin. Jostain syystä reppana ei oikein ole sitä osannut, eikä vieläkään oikein kunnolla, mutta on sentään alkanut päästä jyvälle :)