Aamun varhaisina hetkinä lähdettiin Hemin kanssa taivaltamaan tokokentällä ja voi mitä tuskaa se kävely on vieläkin torstaisen ratsastustunnin jälkeen. Mukana oli kevythäkki, jossa Hemi majaili yllättävän kiltisti, tuli vaan muutama protesti vinkaisu alkuvaiheessa häkissä odotellessa.  Tokossa katsottiin seuraamista, meni ihan ok, kun namia piti oikeassa kädessä. Sitten pyörittiin perusasentoa ympyrällä. Hemiä taas meinasi kenttä aluksi kiinnostaa enemmän kuin tokoilu, mutta kyllä se siitä innostui, kun tajusi "namiautomaatin" olevan päällä.. Seuraamisessa mennään vielä vaan parin askeleen pätkiä ja toistaiseksi mennään samalla linjalla. Perusasentoa voisi hioa, Hemi menee melko usein oikeaan kohtaan, mutta ei tarpeeksi usein kuitenkaan.

Seisomista ja maahan menoa katsottiin, seis käsky alkaa hahmottua, mutta seuraamisesta sitä ei voi ottaa vielä. Maahan menee ihan hyvin, "seuraamisesta" maahan menoa en vielä hirveästi taida ottaa..vähän voisi maahan menoa varmistella lisää. Hyppyä harjoiteltiin myös hieman, nakkelin palkkaa esteen yli ja otin hyppyjä perusasennosta. Taidanpa käydä joku päivällä treenaamassa hyppyä lisää. Lopuksi otetussa paikallaan makuussa Hemillä loppui maltti kokonaan ja loppuvaiheessa kieltätyi menemästä maahan, vaikka normaalia helpomman harjoituksen otin. Mistähän taas tuuli.

Iltapäivällä otettiin rennosti ja käytiin käryyttämässä makkaraa, Hemi juoksenteli onnessaan metsän siimeksessä. Kävin tekemässä Jannen kanssa verijäljenkin, käydään ajamassa se huomenna.. voishan sitä makkaraakin ottaa mukaan itsellekin ;)

metsa.jpg

menossa.jpg

saanko.jpg

Oman nugetin jäähtymistä odotettiin kärsimättömästi.. :)