Varkaudessa päästiin jo ulos treenaamaan koirakentälle agilitya ja eihän se nyt ihan kivuttomasti sujunutkaan paikan vaihdos.

harjradat_190409a.jpg

Aluksi otimme pidempää radan pätkää, jossa oli kivasti kontakteja, pieni jippo putkella ja rengaskin. Esteet Hemi suoritti hyvin ja oikein, jopa renkaankin! Tosin terrieri oli vähän innoissaan ja hökelsi omia mutkia lisää radalle ohjaajan yrittäessä pysyä perässä. Kaiken kukkuraksi vielä karkasi toisen terrierin kimppuun, joka suoritti omaa rataa etäämpänä ja tappeluha siitä tuli. Kummallekaan koiralle ei onneksi käynyt mitenkään, ei henkisesti eikä fyysisesti. Pienen tappelutuokion jälkeen Hemi rauhoittui, tuli vissiin ylimääräinen energia purettua ja homma alkoi sujua hyvin. Etenkin punaisten numeroiden rata meni hienosti, kun ei tarvinnut ylimääräistä hökeltää.

Toisessa päässä kenttää treenattiin minirataa, jossa oli kepitkin mukana.

rata190409b.jpg

Aluksi otettiin 5 esteen sarja, maassa oli mielenkiintoisia hajuja ja kepeillä ei oikein maltti olisi riittänyt suorittaa oikein. Saatiin kuitenkin kepit onnistumaan ja vieläpä hankalasta kulmasta päästiin hypyn yli.

harjrata_190409c.jpg

Kuuden esteen sarjalla, putkelle meno tuotti suuria ongelmia, Hemi vaan juoksi putken ohi sitä vilkaisemattakaan vaikka miten koitin ohjata. Mikä liene vienyt ajatukset jonnekin ihan muualle, mutta ei millään tuntunut putken pää löytyvän hypyn jälkeen, erikseen kyllä. Ratkaisu löytyi palkkaamalla hypyn ja putken välissä. Täältä suunnasta ohjattuna kepitkin onnistuivat kerralla hyvin!