Viikonloppuna Kuhmossa kävimme pyörähtämässä koirakentällä treenaamassa agilityä kolmen koiran voimin, 2 käppänää ja 1 cairni, ja oli ihan mukavaa. Hemi oli taas hieman mahdoton, tosin loppua kohden paranti tapojaan ja jaksoi jopa keskittyä hieman.

Saimme jopa aikaiseksi treenata rengasta, mistä ovela Hemi taisi juuri oppia uuden (väärän) tavan suorittaa este. Toivottavasti oikein suoritettu hyppy nyt jäi viimeiseksi mielikuvaksi, siitä miten este tulee suorittaa.. Keppejäkin kokeilimme, ja ehkä on tapahtunut hieman edistystä, mutta ei kovin paljon. Kädellä pitää ohjata vielä, mutta ikäänkuin osaisi jo hieman ennakoida ja alkaa hoksata mistä on kyse.

Yritimme kovasti sarjaa, jossa olisi ollut 2 aitaa, putki ja 2 aitaa, mutta se ei onnistunut kuin putkeen asti, jos sinnekään, kun neidin piti lähteä huitelemaan omiaan.. Kaikki muu on paljon kivempaa taas vaiheeksi.

Oli mennä hermot, mutta kaipa se on taas sitten tätä jonkun aikaa, kunnes neiti rauhoittuu ja aikuistuu sekä minä keksin kaikkea aivovirikettä, jolla energiat saataisiin purettua pois, jotta treenaamiseen jaksetaan keskittyä. Selvää kettuilua oli havaittavissa koiralta.

Neidin hieman rauhoituttua uskalsin jopa kokeilla neljän aidan kanssa ohjauksia aidan toisella puolella ja valssauksia. Hemi meni aina sen 3-4 estettä hyvin, mutta olisi pitänyt suorittaa 8 hypyn sarja ruudukossa. No olen tyytyväinen näihin onnistuneisiin pätkiin, jotka oli onnistuneimpia suorituksia pitkään aikaan sarjoilla :D

Lopuksi kokeilimme 3 aidan suoraa, jossa oli namipala lautasella suoranpäässä, mutta eihän sekään Hemiltä sitten oikein irronnut vauhdikkaasti, kun aitojen välit piti haistella minne kummaan se lautanen hävisi..Täytynee taas kokeilla namin vaihtoakin superherkkuun treeneissä, jos se auttaisi jotain tai jotain muuta ihmeellistä..