Melkoisia kurakelejä pitänyt viime päivät ja koirakin on ollut sen näköinen.. Hemi kerää kylkiä myöten hiekkaa ja mutaa itseensä, eilen meni hermot lenkin jälkeen ja päätin, että ostan Hemille "kurapuvun". Turhauttaa pestä koiraa 10 minuuttia jokaisen ulkona käynnin jälkeen ja siltikään ei saa kaikkia hiekkoja koirasta pois. Mahanalunen on ihan tahmea..

Tänään siis kipsuteltiin haapaniemelle shoppailemaan, olikin aivan upea keli, aurinko paistoi ja lämmitti. Vähän summassa jouduin puvun ostamaan, kiitos kurakelien, mutta myyjä auttoi ja saatiinkin sopivan kokoinen puku. Luotamme Hurtta-mallistoon, joka olikin alennuksessa ja saatiin vielä siihen kaupanpäälle panta. (Tosin meillä on jo sellainen, pitää kai ruveta vaihtelemaan päivän mukaan väriä, riippuen ollaanko punaisella vai sinisellä tuulella.) Kotimatkalla piipahdettiin vielä koirapuistossa haistelemassa muiden koirien jälkiä ja minä koitin paistatella auringossa hieman väriä naamaan. Taisi vaan pisamat lisääntyä :/

Hemi ei oikein innostunut uudesta vaatekappaleestaan ja oli kova tohina yrittää hieroa se päiväpeittoa vasten pois päältä. Kuitenkin hieman Hemin rauhoituttua mentiin ulos testaamaan, voiko siinä omituisessa kapistuksessa nytten ollenkaan elää ja nauttia lenkkeilystä. Ulkona piti vielä kerran koittaa hieroa pukua pois ja Hemi aurasi lumeen oman polkunsa etupää maata kyntäen.. Totesi kuitenkin lopulta  voivansa kävellä normaalisti ja jopa pystyvänsä revittelemään entiseen malliin irti ollessa. Siitä ilosta pitikin sitten spurttailla normaalia enemmän.