Käytiinpäs Hemin kanssa pyörimässä Kainuun korvessa muutama päivä ja heitettiin aivot narikkaan. Ohjelmassa oli mm. mökillä käynti, ulkotöitä ja yleistä lorvailua, suoriuduimme kaikesta erinomaisesti.

Ennen lomaa käytiin Hemillekin hakemassa kesälook trimmipöydän kautta Pöljässä, tarkoitushan oli käydä vain siistityttämässä Hemiä seuraavan viikon lopun näyttelyyn, mutta karvaa pitikin sitten ottaa hiukan enemmän kuin ajateltiin.. Siisti tyttö sieltä kuitenkin tuli.

Mökillä Hemi sai tutustua vedeneläviin, niillehän piti haukkua ja ihmetellä, hauskoja sätkiviä leluja ne kai sen mielestä oli. Uskomatonta kyllä,  hemi uskalsi myös ottaa ahvenen suuhunsa, ja ei siitä oikein olisi halunnut luopua, mutta kala palautettiin vahingoittumattomana (ehkä hieman traumatisoituneena tosin) lampeen. Mökille päästessä Hemi ilmeisesti tajusi vapautensa koittaneen ja kirmaili ensimmäisen tunnin siellä hirmuisella kyydillä, sitten alkoi hieman jo väsyttää, mutta ei malttanut nukkua koko päivänä. Kivaa oli ja emäntäkin paloi mukavasti auringossa.

Pihatöitä hemi kävi tekemässä mummolassa, kaivoi siellä hieman kaivantoja apuna ja sitten myöhemmin haittana, kun olisi pitänyt peittää ne kaivannot. Pihalla on ilmeisesti mukava hengailla ja katsastella maailman menoa, sen verran tyytyväisenä siellä oleskeli. :) Hauskan loma viikon sitten kruunaakin huominen näyttely, joka toivon mukaan menee hyvin. Saas nähdä saanko itseni kehään asti vai turvaudunko marjon tai anun apuun, kun kerta tulevat sinne katsomaan meininkiä...