Hemin kanssa päästiin tokoilemaan tänään ja olipas minulla innokas tokoilija tänään treeneissä. Perusasento sujui hyvin, vaikka kotona olenkin katsellut, että se ei välttämättä ole ihan kohdillaan. Itse on vissiin vähän hankala sitä katsoa omasta kulmasta.. tai sitten se on se perinteinen, kun epäilen ettei joku onnistu ja koitan näyttää kouluttajalle virheen suorituksessa, Hemi meneekin tyylipuhtaasti.

Toisena katsottiin maahan menoa, nopeasti menee ja pysyy paikallaan vaikka vähän etenenkin. Otin ns. seuraamisesta maahan menoa, en käskyttänyt, mutta Hemi tuli melkein seuraamispaikalla vierellä. Vapautuksessa pitää muistaa ottaa askel taakse ettei se ampaise sitten eteenpäin.

Hyppy ei lähde vieläkään ilman, että heitän palkan esteen yli. Takaisin kyllä hyppää käskystä, mutta ei lähde etenemään hypylle ilman käsimerkkiä.. Pitäisi saada aikaiseksi käydä treenaamassa sitä silloin tällöin itsenäisesti.

Ja sitten taas huomio kiinnittyi siihen, että kun teen Hemin kanssa jotain liikettä se pitää hyvin huomion minussa, mutta heti kun vapautan sen, Hemi lähtee juoksentelemaan omiaan ja etsii parempaa tekemistä. Rupesin sitten tarjoamaan namia ja jotain pientä näperreltävää, jos se pysyisi lähempänä paremmin. Kouluttaja huomautti siitäkin, että kilpailuissahan sen pitää pysyä edes siinä metrin säteellä. Siinäpäs meille mietittävää, mikä olisi paras ratkaisu asiaan, koska pitäähän sen pysyä irti siinä lähellä eikä pelkästään hihnalla ratkaista asiaa.