Hemillä olikin tavallista erikoisempi viikonloppu ja Hempula kävi hoidossa kotikotona Laitiloilla sekä näyttelyssä sunnuntaina. Hoidossa Hemi oli osannut jopa käyttäytyä, mitä nyt välillä juossut karkuun kamalaa trimmaaja tätiä ja inhottavaa pantaa.. Ehkä ensi kerralla osaa olla jo rennommin.

Näyttely meni ihan kivasti, esiintyi melko hyvin, hirveästi tytsy ei innostuntu tupeeraamisen jälkeen päähän koskemisesta ja sitten piti välttää katsekontaktia törkeään tuomariin, joka sitä päätä tuli härppimään.. :D Arvostelussa koirassa kaikki tuntui olevan kivaa ja ei moitteita saanut kuin liikkeistä (taka-ahtaa ja edestä kiertäminen), mutta eipä sieltä tipahtanut kuin EH. Liekö turkista rokotettu, kun se vähän lyhkäinen oli.. vaihteeksi. Pitänee ryhdistäytyä ja vaan jättää väliin näyttelyt, jos turkki ei ole ihan parhaassa kunnossa vastaisuudessa.

Pitänee liittää kuvaa myös gerbuista yleisön pyynnöstä. Mukaan ei nyt pääse kuin kaksi harmaata tyttöä, musta ei nyt ole tarttunut mukaan "filmille". Kuvakin taitaa olla jo vanha ja tytöt kasvattaneet lisää tummaa harmaata hännän juureen.

2090464.jpg

Tokopäivityksiä sen verran, että saadaan jopa kapula pysymään suussa sen verran, että kerkeän käskeä päästämään irti! Jei! Seuraava askel voikin olla tuskien taival, kapula suussa liikkuminen, saati sivulle tuleminen..