Hemi kotiutui sunnuntaina pentujen jäädessä vielä pariksi viikoksi Hilpakkaan. Kotona Hemi on viettänyt aika paljon aikaa nukkuen, ilmeisesti kotona on kiva rentoutua eikä Hemi oikein olisi innostunut kömpimään nurkastaan pois.. Illallakin ensimmäiseksi sänkyyn kömpii Hemi. :D Eiköhän makoilu kohta ala riittää ja voinee tehdä muutakin..

Aamulenkki tänään oli aivan ihana lumisateessa, maa alkaa olla jo aivan valkoinen! Ainut vain, että Hemiä meinaa hieman palella, takkia pitää pukea niskaan lenkeille.

Lumimaisema ja ihana vinkupallo jaloissa :)

Pentuja tuli seurailtua viikonloppuna useampi hetki. Hampaat tuntuvat suusta jo löytyvän ja kaikki maailman ihmeet ovat niin mielenkiintoisia että.. Omanlaisia persoonia pennut ovat kyllä, missä uros on paljon rauhallisempi ja hiljaisen salakavala nakertelija narttu touhottaa mennä sinne ja tänne. Uros vaikuttaa siltä, että siitä tulee varmasti kiva ensimmäinen koira. Narttua olen jo silmäillyt siihen malliin, että lähden sitten hyödyntämään sen taisteluhalua koulutuksessa ja kontaktinpito halukkuutta saanee kasvattaa alusta alkaen. Narttu kantaa häntäänsä kivan terhakasti, mutta meinaapa tuo kääntää sitä jo selällekin.. Jospa se vielä siitä muuttuisi oikeaan kulmaan. Uroksen häntä on samanlainen lötkö kaari taakse kuin Hemillä pentuna.

Narttu

Uros

molemmat vas. narttu ja oik. uros

Viikonlopun hitti tuntui olevan läppärin laukku, sen luona nakerrellassa meni hetki jos toinenkin.

Tämän viikonlopun kuvasaldo on pieni ja laadultaan heikko. Aina ei onnistu vaikka mitä tekisi.